INTELLIGENTE INNOVATIE

ONTDEK

VERBONDEN,
OOK ONDERWEG

ONTDEK

DE SENSATIE VAN EFFICIËNTIE

ONTDEK

EMPOWERMENT
Geniet van efficiënte prestaties en ultieme controle

Alle expertise van NISSAN wordt gebruikt om ultieme efficiëntie, kracht en manoeuvreerbaarheid te leveren. We streven er voortdurend naar om het toppunt van prestatie te bereiken en om het in uw handen te leggen.

NISSAN-prestaties

NISSAN
ALL MODE 4x4-i

NISSAN ALL MODE 4x4-i verdeelt de koppel automatisch naar de voor-, achter-, linker- of rechterwielen al naar gelang de rijomstandigheden. Met drie standen voor alle wegen geniet u steeds van maximale tractie en controle.

NISSAN ALL MODE 4x4-i

NISSAN CHASSISCONTROLE

Geniet van nieuwe controle over uw chassis. Active Ride Control past subtiel remmen toe, zodat het bovenlichaam minder beweegt en u meer comfort heeft. Active Engine Break biedt vlot bochtenwerk en lineaire vertraging, en Active Trace Control levert zelfverzekerde bestuurbaarheid en vlotte reacties van het voertuig, of het nu gaat om effen of oneffen oppervlakken.

NISSAN Chassiscontrole

NISSAN TORQUE VECTORING SYSTEM
(VERMOGENSAANPASSING)

Het Torque Vectoring System (vermogensaanpassing) van NISSAN gebruikt multisensoren om de achterwielkoppel automatisch links of rechts te verdelen en de juiste hoeveelheid kracht te voorzien voor elk wiel. Het past zichzelf aan voor betere grip en controle, ongeacht het wegdek.

NISSAN Torque Vectoring System (vermogensaanpassing)

WEGKENNIS
De ultieme partner om op een veilige en slimme manier in een stad te rijden.

Verkeersborden, parkeerplaatsen, obstakels: uw NISSAN mist nooit iets en zorgt ervoor dat u dat ook niet doet. Met camera's en sensoren is het het extra paar ogen dat u soms nodig heeft om op een slimme en behoedzame manier te rijden.

NISSAN Copiloot

INTELLIGENT PARK ASSIST

Met Intelligent Park Assist stuurt uw NISSAN zichzelf automatisch in positie om parallel parkeren of inparkeren te vereenvoudigen. Al wat u hoeft te doen is uw pedalen bedienen en uw auto doet de rest.

NISSAN Intelligent Park Assist-systeem

AROUND VIEW MONITOR

Met zijn vier camera's geeft de Around View Monitor u een virtueel vogelperspectief van uw NISSAN. Dankzij het selecteerbaar verdeeld scherm kan u overschakelen van hoge hoek naar close-ups van de voorkant, achterkant en zijkanten voor verbeterde en geconcentreerde zichtbaarheid rondom.

NISSAN Around View Monitor

ADVANCED DRIVE-ASSIST™ SCHERM

NaNavigatie, snelheid, vierwielaandrijving, NISSAN SafetyShield-waarschuwingen of zelfs nummerweergave: geniet van de rij-info die vlak achter uw stuurwiel wordt weergegeven. Met het high definition 5 inch Advanced Drive-Assist™ scherm ervaart u totale controle zonder uw ogen af te wenden van de weg.

NISSAN Advanced Drive-Assist™ scherm

TRAFFIC SIGN RECOGNITION*

Your NIUw NISSAN detecteert verkeersborden zodat ze verschijnen op het Advanced Drive-Assistscherm, vlak onder uw ogen. Dus mocht u ooit een belangrijk verkeersbord missen, zal uw auto u op het juiste pad houden.*Traffic Sign Recognition is enkel van toepassing op snelheids- en inhaalborden.

NISSAN Traffic Sign Recognition

BESCHERMING
EEN EXTRA PAAR OGEN OM VEILIG TE BLIJVEN OP DE WEG

NISSAN biedt een brede waaier aan opties die u waarschuwen en beschermen voor obstakels, om ervoor te zorgen dat u steeds veilig bent, ongeacht de situatie.

NISSAN beschermingstechnologie

LANE DEPARTURE WARNING

Een geavanceerd systeem dat de witte lijnen van de rijstrook waar u op rijdt detecteert langs beide kanten van uw voertuig. Als uw aandachtsniveau naar beneden gaat, zullen een flits en een pieptoon ervoor zorgen dat u weer alert bent. En het is uiteraard ontworpen om de waarschuwingen stop te zetten wanneer uw pinkers in werking zijn.

NISSANS lane departure warning-systeem

BLIND SPOT WARNING

Blind Spot Warning laat u weten wanneer een auto in uw dode hoek terecht komt, diagonaal achter u. Er gaan lampjes branden op de deur van de bestuurder of aan de passagierszijde vooraan en op het Advanced Drive-Assist™ scherm. Verder gaat er ook een alarm af voor beter bewustzijn en veiligheid.

NISSAN waarschuwingstechnologie bij dode hoek

MOVING OBJECT DETECTION

Meet yourOntmoet uw digitale parkeerassistent. Om u te helpen bij het parkeren of bij trage manoeuvres, merkt Moving Object Detection de beweging rond het voertuig op dankzij zijn vier-camerasysteem. Het waarschuwt u als iets uw pad kruist, wat meer veiligheid biedt wanneer u in drukke gebieden rijdt.

NISSAN detectiesysteem voor bewegende objecten

FORWARD EMERGENCY BRAKING

StayBlijf op veilige afstand dankzij de sensoren op uw NISSAN die u waarschuwen wanneer u te dicht in de buurt komt van de auto voor u. En in geval van nood remt uw motor automatisch om de impact van een botsing te verminderen, of simpelweg te vermijden. *Snelheids- en andere beperkingen zijn van toepassing. Zie Gebruikshandleiding voor details.s.

NISSAN forward emergency braking

SERENITEIT
OPTIES EN ULTIEM COMFORT OM UW RIT TE VEREENVOUDIGEN

NISSAN-voertuigen zitten boordevol intuïtieve technologie die u ondersteunt onderweg, op het moment wanneer u het nodig heeft en waar u zich ook bevindt.

HILL START ASSIST

Hill Start Assist geeft u enkele kostbare seconden extra wanneer u vanop een heuvel vertrekt, zodat u niet naar achter rolt wanneer u de rem loslaat. Het vergemakkelijkt het wisselen van pedalen, voor een vlotter en stabieler vertrek.

NISSAN Hill Start Assist-systeem

HIGH BEAM ASSIST

Bij het detecteren van tegemoetkomend verkeer schakelt High Beam Assist over van felle naar zachtere stralen. Uw lichten worden automatisch aangepast om uw zichtbaarheid te maximaliseren zonder die van iemand anders te beperken.

NISSAN koplampen

DRIVER ATTENTION ALERT

At Nissan, Bij NISSAN geloven we dat comfort en regelmatige pauzes onderweg de sleutel vormen tot verbeterde veiligheid. Dus onze zetels zijn niet alleen ontzettend comfortabel, ze voelen ook aan hoe lang u al aan het rijden bent om uw concentratieniveau en vermoeidheid in te schatten, en ze waarschuwen u wanneer u een pauze nodig heeft met een hoorbaar en visueel signaal.

NISSAN Driver Attention Alert

Maak verbinding
verken de stad

NISSAN QASHQAI

Uw zesde zintuig

NISSAN PULSAR

CONNECTIVITEIT
Maak van uw NISSAN voertuig een integraal deel van uw verbonden levensstijl.

NISSAN-voertuigen bieden het beste op het gebied van connectiviteit en smartphone-integratie. Van een geavanceerde boordcomputer tot interactieve apps, u kan genieten van innovatie die uw rijbeleving verbetert in slechts enkele klikken.

NISSAN autoconnectiviteitssysteem

NISSANCONNECT-SYSTEEM

Een antiglans touch-scherm van 7 inch en verbeterde interface: dat is het nieuwe, zeer intuïtieve NissanConnect-systeem. Dankzij de combinatie van audio, navigatie, handsfree communicatie en vele apps om uit te kiezen, zal uw NISSAN een essentieel onderdeel worden van uw verbonden levensstijl.

MAAK VERBINDING MET HET NISSANCONNECT-SYSTEEM

NissanConnect-systeem

CARWINGS

NISSAN CARWINGS is een geavanceerd intelligent navigatiesysteem dat uw auto verbindt met uw smartphone of computer, wat u toelaat om van ver het opladen te activeren, de airconditioning vooraf in te stellen of de meest efficiënte reisweg uit te stippelen vanop afstand. En het laat u zelfs toe om uw ecorijvaardigheid te vergelijken met die van een globale gemeenschap van EV-eigenaars! CARWINGS verbindt u echt met het hart van elektrische innovatie en helpt u de volledige essentie van uw elektrisch NISSAN-voertuig eruit te halen.

NISSAN CARWINGStechnologie

Maak verbinding
met NissanConnect

NISSANCONNECT

Innovatie voor
stressvrij rijden

NISSAN NOTE

ELEKTRISCH
VAN EEN ELEKTRISCHE TOEKOMST EEN PRAKTISCH HEDEN MAKEN

Dankzij ononderbroken onderzoek en investering van NISSAN zijn elektrische voertuigen nu efficiënter, krachtiger en vooral leuker dan ooit om in te rijden. Van een elektrische toekomst een praktische toekomst maken.

NISSANS LITHIUM-ION BATTERIJ

Compact, powCompact, krachtig, veilig en duurzaam: NISSANS lithium-ion batterij laat u toe om tot 200 km te rijden na slechts één enkele laadbeurt en een snelheid te halen tot 145 km/u. De batterij is ook meer dan 95% recycleerbaar! Zij is compact en vlak, waardoor u haar kan opbergen onder de zetels: dit biedt een perfect zwaartepunt voor de auto en zorgt ervoor dat een grote kofferruimte beschikbaar blijftult

DE KRACHT VAN ELEKTRICITEIT (EV AANDRIJVING)

De dagen van trage elektrische voertuigen zijn voorgoed voorbij. De EV's van NISSAN genereren 100% koppel waardoor u snelheden en dynamische versnelling haalt op de snelweg die net zo krachtig — of zelfs krachtiger — zijn als die van eender welke op brandstof rijdende auto. Onmiddellijke versnelling, geen lawaai, geen trillingen... Gewoon een nieuwe wereld

NISSAN elektrische autotechnologie

EEN STILLE RIJERVARING

De NISSAN LEAF is niet alleen volledig stil, maar biedt ook een prettige en krachtige rijervaring. Dat bewijzen we door 's nachts door een stil dorpje te racen zonder de inwoners wakker te maken. Het resultaat is echter verre van slaapverwekkend.

NISSAN elektrische autotechnologie

PRESTATIES
TECHNOLOGIE DIE U ULTIEME MOTORKRACHT GEEFT

Bij NISSAN streven we ernaar om u ongeëvenaarde efficiëntie te bieden zonder afbreuk te doen aan het rijplezier. Daarom hebben we een technologie ontwikkeld die beide tot het uiterste drijft.

NISSAN automotor

NIEUWE X-TRONIC TRANSMISSIE

Ervaar ultieme controle en verbeterde responsiviteit dankzij NISSANS nieuwe X-Tronic versnellingsbak, die de juiste versnelling voor u selecteert, wat er onderweg ook gebeurt.

NISSAN versnellingspook

ULTIEME MOTOREFFICIËNTIE (verkleinde motor)

NISSANS nieuwe, kleinere turbomotoren, zoals de 1.6L DIG-T 190ps, zijn ontworpen om u meer kracht te geven in combinatie met minder brandstofverbruik. Ze zijn efficiënter, aangenamer en zuiniger om u het beste te geven van beide werelden.

NISSAN turbomotoren

PURE DRIVE

Bekijk de NISSAN Pure Drive modellen voor alle NISSAN passagiersvoertuigen. Dankzij technologieën zoals Stop/Start, die automatisch de motor uitschakelt wanneer de auto stilstaat, is Pure Drive zuinig met brandstof en wordt de uitstoot verlaagd.

NISSAN Pure Drive

Elektrisch en veelzijdig

e-NV200

Elektrisch rijden
in de stad

NISSAN LEAF